Baltorpvej 20
2750 Ballerup
44643232

Særarrangementer

Her finder du en oversigt over biografens Events, specialforestillinger, forpremierer og særarrangementer. Vær venligst opmærksom på at der kan være flere særarrangementer – for eksempel har KunstBio sin egen side og eventuelle filmfestivaler kan også stå for selv. Oversigten er primært til enkelte særarrangementer.

lørdag 6. april

Grease (Sing-A-Long) - Cin Præs.


S

  lørdag 6. april

  1t 50min

  Tilladt over 11 år

  Grease (Sing-A-Long) - Cin Præs.

  19:30
  S - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  S
  John Travolta og Olivia Newton-John indfanger i ’Grease’ på samme tid 1950’ernes amerikanske provinscharme og spirende rockabilly-kultur – og fortæller den ældste historie af dem alle: Dreng møder pige.

  Vi er på Rydell High School, hvor en gruppe elever er ved at gennemføre deres sidste skoleår. Danny (Travolta) har dog sit fokus på alt andet end eksamener, for i ferien er han stødt på smukke Sandy (Newton-John) fra Australien. Betagelsen bliver ikke mindre, da hun pludselig viser sig at være indskrevet som udvekslingsstudent på hans skole.

  Fra kulissen trænger magtkampe og positioneringsspil sig på: Sandy vurderes kritisk af Pink Ladies, en gruppe hårdføre tøser ledet af Betty Rizzo. Og en af drengene i Dannys gruppe havner bag rattet i et livsfarligt bilræs mod en fyr fra en rivaliserende gruppe. Og så er der selvfølgelig årets ’prom’ – dimissionsfesten, som på disse kanter ligefrem er en tv-begivenhed!

  Den populære film fra 1978 – der for længst har opnået klassikerstatus – bygger på musicalen ’Grease’ af Jim Jacobs og Warren Casey med hits som ’You're The One That I Want’ og ’Summer Nights’. Travolta var allerede en superstar efter gennembruddet med ’Saturday Night Fever’ året før, mens Newton-John med ét blev tidens nye ansigt.
  Biografpremiere: Tirsdag 1. januar
  Instruktion: Randal Kleiser
  Skuespillere: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, Jeff Conaway, Barry Pearl
  Spilletid: 01:50
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  søndag 28. april

  Arlette: En historie vi aldrig må glemme


  S

   søndag 28. april

   1t 10min

   Ikke vurderet

   Arlette: En historie vi aldrig må glemme

   13:00
   S - Sal 2
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   S
   Arlette Andersen overlevede som ung jødisk pige et års fangenskab i nazisternes værste udryddelseslejr Auschwitz – og efterfølgende to barske dødsmarcher. Da hun vendte hjem til familien i et befriet Paris i sommeren 1945 var hun kun optaget af én ting - at vende tilbage til et normalt liv. På trods af tallet 74.853 tatoveret på sin arm lukkede Arlette Andersen ikke op for historien og for hendes oplevelser som kz-fange.

   Auschwitz var et afsluttet kapitel – indtil foråret 1990, hvor hun sagde ja til at holde foredrag, fortælle sin historien for første gang. Arlette Andersen følte sig provokeret over politiske kræfter, der påstod, at Holocaust og Auschwitz blot var en detalje i historien. Det satte hende i gang med at holde foredrag.

   Ingen skulle nogensinde glemme Auschwitz.

   Det blev til 426 foredrag, inden hun i foråret 2015 måtte stoppe. Næsten 100.000 mennesker har igennem 25 år hørt hendes historie. Filmen, Arlette – en historie vi ikke må glemme, er en beretning om at overleve rædslerne under Hitlers Holocaust - fortalt af Arlette Andersen selv gennem ét af hendes populære foredrag.

   Komponist Knud Møller har lavet musikken til en film med en mission og et håb om, at det aldrig må ske igen.

   Produceret af Kvist Film i samarbejde med Kasper Fuglsang Photography.
   Biografpremiere: Onsdag 17. maj
   Instruktion: Thomas Kvist Christiansen
   Skuespillere:
   Spilletid: 01:10
   Censur: Ikke vurderet