Baltorpvej 20
2750 Ballerup
44643232
Filtrer visningen:

lørdag 14. december

F for får - Fårmageddon


F

  lørdag 14. december

  1t 27min

  Tilladt for alle

  F for får - Fårmageddon

  11:00
  F - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  F
  Den elskelige uldklump Frode Får bliver kastet ud i et hylesjovt, intergalaktisk eventyr da LU-LA, en gæst fra det ydre rum, nødlander nær gården.

  Det lille, nuttede rumvæsen vil gerne hjem igen. Hele fåreflokken falder for LU-LAs magiske evner, så Frode Får beslutter sig for at hjælpe sin nye ven i nøden.

  De ved imidlertid ikke, at Agent Rød er på sporet af dem. Mon Frode Får og flokken er i stand til at få LU-LA hjem uden at det ender i total Fårmageddon?
  Biografpremiere: Torsdag 28. november
  Instruktion: Will Becher, Richard Phelan
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:27
  Censur: Tilladt for alle

  lørdag 21. december

  Familien Jul i nissernes land


  F

   lørdag 21. december

   1t 28min

   Tilladt for alle

   Familien Jul i nissernes land

   12:00
   F - Sal 1
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   F
   Nissen Pixy dukker som en stor overraskelse op hos Familie Jul allerede den 1. december. Han er der dog kun for at hente den nissehue, han glemte sidste år, som også gemmer på en hemmelighed – hans magiske nissekugle.
   Ved et uheld ødelægger Hugo nissekuglen, hvilket betyder, at Pixy mister sin nisse-magi og begynder at blive hurtig gammel.

   Hugo er den eneste, der kan samle kuglen igen og redde Pixy og må derfor flyve med sine søskende til nissernes land. Her skjuler de sig i en lille nisseby hos Pixys nisseflok, for ikke alle nisser kan lide mennesker.

   På rejsen gennem det magiske nisseland er der mange forhindringer for, at kuglen kan samles igen – ikke mindst den onde nisse Evol og hans onde nissebande, der forsøger at spænde ben for Hugo ved at trylle Alfred om til et rensdyr og med magi gøre Vega håbløst forelsket i Evol.
   Biografpremiere: Torsdag 3. november
   Instruktion: Carsten Rudolf
   Skuespillere: Marie Askehave, Sofie Lassen-Kahlke, Paw Henriksen, Pelle Falk Krusbæk, Kirsten Lehfeldt
   Spilletid: 01:28
   Censur: Tilladt for alle