Baltorpvej 20
2750 Ballerup
44643232

BilligBio

Har du mulighed for at gå i biografen i dagtimerne, så tilbyder vi BILLIG BIO hver onsdag kl. 12:00 og nogle gange kl. 14.20.

Repertoiret består altid af de aktuelle premierefilm på plakaten, og du kan se dem fra kun kr. 60,-.

Enkelte gange i løbet af året kommer der film i kategorien 'Blockbuster', hvor billetprisen må forventes at være lettere forhøjet, uanset længde og tidspunkt på dagen.

Se planlagte BilligBio forestillinger længere nede på denne side!

onsdag 20. december

Suburbicon


$

Mordet i orientekspressen


$

  onsdag 20. december

  1t 44min

  Tilladt over 11 år

  Suburbicon

  12:00
  $ - Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  $
  I 1957 er forstaden Suburbicon indbegrebet af den amerikanske drøm med lykkelige, hvide kernefamilier i hver deres villa.

  Da Nickys mor bliver dræbt under et indbrud, der går galt, begynder den idylliske facade imidlertid at krakelere. Familien plages under overfladen af forræderi, utroskab og afpresning, og den lille Nicky begynder nysgerrigt at udforske de snavsede hemmeligheder og drage faderens autoritet i tvivl.

  Endnu aner naboerne intet om problemerne hos Nickys familie. De er meget mere oprørte over, at en sort familie flytter ind i kvarteret …

  George Clooney har instrueret denne sorthumoristiske (og ikke i dag mindre aktuelle) historie efter et manuskript af Coen-brødrene blandet med den historiske skandale om en afroamerikansk familie, der brød 50’ernes hvide middelklasseidyl.
  Biografpremiere: Torsdag 7. december
  Instruktion: George Clooney
  Skuespillere: Matt Damon, Oscar Isaac, Julianne Moore, Glenn Fleshler, Jack Conley
  Spilletid: 01:44
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 54min

  Tilladt over 11 år

  Mordet i orientekspressen

  14:30
  $ - Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  $
  Det, der starter som en luksuriøs togrejse gennem Europa, udvikler sig hurtigt til et af de mest stilfulde og spændende mysterier, som nogensinde er fortalt.

  Inspireret af bestseller Agatha Christies elskede klassiker, fortæller MORDET I ORIENTEKSPRESSEN historien om tretten fremmede mennesker, der alle er under mistanke for et mord begået ombord på toget.

  Den verdenskendte detektiv Hercule Poirot må, i en kamp mod tiden, gøre alt for at løse sagen før morderen slår til igen.

  SPECIEL VIP ARRANGEMENT 23/11 - 19.30

  VIP–aften - Mordet i Orientekspressen
  Kom med til en helt særlig, bloddryppende aften med mordgåder, mystik og moustaches, når Ballerup Bibliotekerne og Baltoppen Bio fejrer alle krimiers moder, Agatha Christie, i anledning af premieren på den stjernespækkede ”Mordet i Orientekspressen”.
  Vi inviterer dig om bord på Orientekspressen. Togturen byder blandt andet på Bloody Marys, goodiebags og andre (u)hyggelige overraskelser. Prøv også at gå mesterdetektiven Poirot i bedene, når en vaskeægte mordgåde skal opklares. Den bedste detektiv vinder udover æren ”Den Store Krimikurv”. Kom med, hvis du tør – det bliver en morderisk god aften!
  Biografpremiere: Torsdag 23. november
  Instruktion: Kenneth Branagh
  Skuespillere: Johnny Depp, Miranda Raison, Daisy Ridley, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz
  Spilletid: 01:54
  Censur: Tilladt for børn over 11 år